Talare

För att boka talare ring oss på:

031-733 33 30 eller 08-796 60 30

Här hittar du din talare

Listan nedan är ett urval av våra talare. Vi har tillgång till många fler. Kontakta oss om du inte hittar namnet på talaren du söker i listan.

Kategori

Vilket ämne?

Namnsök

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Prisläge

Annika R Malmberg

Annika R Malmberg Hamilton kallar sig framgångsexpert och har lång erfarenhet som ledarutvecklare, säljtränare, utbildare, och talare.

Under 25 år har hon tränat och inspirerat tusentals människor - ledningsgrupper, olika sorters team och säljare - till framgång, personlig utveckling och förbättrade resultat.

Kärnan i Annikas kurser och föreläsningar är att "öppna upp" företag och organisationer. Otydliga roller och personliga konflikter blockerar människors kreativitet och förmåga att ta ansvar.

Annika föreläser också om och håller utbildningar i personprofiler. Vilka beteendeprofiler har ni i din arbetsgrupp och hur samverkar ni på bästa sätt?

Hennes föreläsningar är fyllda med konkreta tips, råd och verktyg om hur man ska lyckas bättre i sin yrkesroll. Annika är mycket karismatisk och underhållande på scen och hon får alltid toppbetyg efter sina föreläsningar.

Annika har även skrivit ett flertal böcker, bland annat Ta skit! - och gör det till guld, som handlar hur man kan utvecklas genom att hantera kritik på rätt sätt.

"En strålande one-woman-show som var både underhållande, tänkvärd och inspirerande. Jag har varit på en hel del föreläsningar, men ingen som denna!"

Katarina Stenqvist, SRF

Bakgrund:

Föreläsare, utbildare, författare

Föreläser om:

Feedback, Försäljning, Kommunikation, Kundservice, Ledarskap, Presentationsteknik, Teamutveckling

Titel:

Talare


Ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30 för att boka Annika R Malmberg eller skicka en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan: