Talare

För att boka talare ring oss på:

031-733 33 30 eller 08-796 60 30

Här hittar du din talare

Listan nedan är ett urval av våra talare. Vi har tillgång till många fler. Kontakta oss om du inte hittar namnet på talaren du söker i listan.

Kategori

Vilket ämne?

Namnsök

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Prisläge

Tina Thörner

Tina har alltid jobbat i en bransch där det bokstavligen gäller att ta plats för att komma framåt. Med fart och skratt förmedlar Tina vikten av att samarbeta, kommunicera och ha ett positivt driv, lika viktigt inom rallyt som på arbetsplatsen.

Mycket energi går åt, både i arbetsliv och i privatliv, till att göra saker vi tror att vi borde göra. Egentligen handlar det om att göra rätt saker istället för många saker. Och att vara steget före när oförutsedda händelser sker.

Tina Thörner är inte rädd för att anta utmaningar med glädje och entusiasm. Hon har meriter i såväl det berömda Dakar-rallyt som Let’s Dance. Tina kan fokusera som få när det gäller och hjälpa andra att nå oanade höjder.

"Jag vill tacka för en helt otrolig föreställning du hade igår i Borås på IUC:s jubileumsträff. Det var ett av de bästa jag någonsin upplevt, och jag har varit på flera s.k. motivationsföreställningar. Du är bäst!"
Anders Jansson, RMJ Profildoktorn

Bakgrund:

Rallykartläsare, friskvårdsterapeut och coach

Föreläser om:

Coachning, Ledarskap, Motivation, Teamutveckling

Titel:

Talare


Tina Thörner
Ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30 för att boka Tina Thörner eller skicka en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan: