Talare

För att boka talare ring oss på:

031-733 33 30 eller 08-796 60 30

Här hittar du din talare

Listan nedan är ett urval av våra talare. Vi har tillgång till många fler. Kontakta oss om du inte hittar namnet på talaren du söker i listan.

Kategori

Vilket ämne?

Namnsök

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Prisläge

Michael Södermalm

Få kan som Michael Södermalm trollbinda en publik och ge en riktig energiboost!

Michael är certifierad mental tränare från Skandinaviska Ledarskolan och har en masterexamen i prestationspsykologi. Han är en engagerad och entusiasmerande föreläsare som med fart och humor kan arbeta med den mentala kraftens betydelse för såväl ledarskap som medarbetarskap.

Michael är även mental tränare för några av våra största och mest framgångsrika idrottsstjärnor och företagsledare. 2013 gav han ut sin första bok Det sitter i huvudet: om viljans kraft att förändra ditt liv.


Se vår intervju med Michael Södermalm, där han berättar om vår öppna föreläsning Det sitter i huvudet – motivation och vilja i arbetsgruppen!

”En föreläsare som ’gick rätt in i hjärtat’ med äkthet, energi och enorm kompetens var Michael Södermalm. Han tillförde en oerhörd positiv förändring både för mig själv och hela min personal. Jag har under mina 25 år sett och hört de flesta i Sverige, men ingen är så bra som Michael. Han har allt och mer därtill!”

David Horn, Verksamhetschef, Fysiken i Göteborg

Bakgrund:

Marknadsekonom, mental tränare, coach

Föreläser om:

Coachning, Inspiration, Motivation

Titel:

Talare


Michael Södermalm
Ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30 för att boka Michael Södermalm eller skicka en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan: