Talare

För att boka talare ring oss på:

031-733 33 30 eller 08-796 60 30

Här hittar du din talare

Listan nedan är ett urval av våra talare. Vi har tillgång till många fler. Kontakta oss om du inte hittar namnet på talaren du söker i listan.

Kategori

Vilket ämne?

Namnsök

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Prisläge

Olof Röhlander

Olof är en av landets mest bokade föreläsare. Han är den talare som erhållit flest talarpriser, senast som Årets Talare 2015. 

Olof anlitas bland annat som inspiratör, utbildare och föreläsare inom områdena motivation, målsättning och mental träning. 

Några av uppdragen har varit Centerpartiets riksdagsledamöter, SAAB, Volvo, SSAB, JM och AstraZeneca, där han jobbat med såväl chefer som anställda med målet att ge dem verktyg för att må och fungera bättre. Detta gör han med hjälp av mentala processer, rätt attityd och nya idéer och vinklingar på målprocesser.

Olofs senaste bok "Konsten att njuta av livet" kommer ut januari 2016. Tidigare har han skrivit den kritikerrosade "Det blir alltid som man tänkt sig" och uppföljaren "Bli en vinnarskalle".

Olof Röhlander Lära för livet from Petter Persson on Vimeo.

”Jag är en kräsen föredragsbokare – men du överträffade verkligen mina förväntningar! Träffsäkert, innerligt och med massor av humor!"
Maria Ericsson, VD Kontek Lön AB

Bakgrund:

Tidigare elitspelare och elitserietränare i bordtennis. Mental coach till Svenska Bordtennislandslaget. Ordförande i Riksförbundet för mentala tränare. 

Föreläser om:

Coachning, Försäljning, Kommunikation, Motivation, Teamwork

Titel:

Talare


Ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30 för att boka Olof Röhlander eller skicka en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan: