Talare

För att boka talare ring oss på:

031-733 33 30 eller 08-796 60 30

Här hittar du din talare

Listan nedan är ett urval av våra talare. Vi har tillgång till många fler. Kontakta oss om du inte hittar namnet på talaren du söker i listan.

Kategori

Vilket ämne?

Namnsök

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Prisläge

David Loid

David Loid är specialist i strategiutveckling och retorik och har sedan 90-talet arbetat som föreläsare och konsult inom kommunikation, varumärkesbyggande och strategiutveckling.

Genom sina kunskaper i strategi, retorik och varumärkesutveckling bygger David Loid nya och slagkraftiga perspektiv på hur företag och individer kan få framgång genom att kommunicera systematiskt och långsiktigt.

David arbetar med ett brett spektrum av uppdragsgivare, från näringsliv till offentlig förvaltning. Han forskar även i strategiprocesser och strategiimplementering och är i botten civilingenjör med en mångårig bakgrund som entreprenör.

David har en stark anknytning till svenskt näringsliv genom flera styrelseuppdrag.

Sedan många år anlitar Lära för Livet David för öppna föreläsningar och kurser i kommunikation och strategisk retorik. David har bland annat föreläst med Jan Eliasson, FNs vice generalsekreterare. David föreläser även på engelska. 

”Det är härligt med en konsult som har djup i kunskapen, ger relevanta exempel för ledare, har erfarenhet och samtidigt är personlig och närvarande. Consistency!"

Kerstin Anemo, affärsansvarig Elaton

Bakgrund:

Civilingenjör, forskare på Chalmers i strategiprocesser, företagsledare, styrelseledamot

Föreläser om:

Kommunikation, Ledarskap, Organisationsutveckling, Retorik, Strategiutveckling, Varumärke

Titel:

Talare, Moderatorer, Konsult


Ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30 för att boka David Loid eller skicka en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan: