Talare

För att boka talare ring oss på:

031-733 33 30 eller 08-796 60 30

Här hittar du din talare

Listan nedan är ett urval av våra talare. Vi har tillgång till många fler. Kontakta oss om du inte hittar namnet på talaren du söker i listan.

Kategori

Vilket ämne?

Namnsök

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Prisläge

Maria Lundqvist

Maria Lundqvist är en av våra mest folkkära skådespelare, ständigt aktuell i film och på tv, på teaterscenen och i krogshower.

Med tv-figuren Sally fick Maria en särskild plats i svenska folkets hjärtan. Få kan som Maria kombinera komik och tragik på ett så fulländat sätt.

Maria blev Guldbaggebelönad för sin roll i kritikerrosade långfilmen 'Den bästa av mödrar' och hon fick även en Guldbagge 2009 för bästa biroll i 'Himlens hjärta'. 2010 blev Maria årets Karamelodiktstipendiat. 

Maria är en mycket proffsig konferencier och moderator, alltid påläst och med publiken i fokus. I samarbete med Lära för Livet gör Maria även föreläsningar på temat kommunikation, ofta ackompanjerad av egen pianist. 

Marias stora människointresse kombinerat med en oslagbar scennärvaro har gjort att hennes föreläsningar griper tag, skakar om och stannar kvar hos dem som lyssnar. Maria blev nominerad till Årets föreläsare 2013. 

Bakgrund:

Skådespelerska, musikalartist

Föreläser om:

Humor, Inspiration, Kärlek, Kommunikation, Konferencier

Titel:

Talare, Underhållare, Moderatorer


Ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30 för att boka Maria Lundqvist eller skicka en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan: