Talare

För att boka talare ring oss på:

031-733 33 30 eller 08-796 60 30

Här hittar du din talare

Listan nedan är ett urval av våra talare. Vi har tillgång till många fler. Kontakta oss om du inte hittar namnet på talaren du söker i listan.

Kategori

Vilket ämne?

Namnsök

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Prisläge

Christer Olsson

Christer Olsson är fiskarsonen från Öckerö som gjorde sunt förnuft till sin affärsidé. Christer är i dag en av Nordens mest eftertraktade föreläsare, med fokus på samspelet mellan organisationens strukturella och kulturella dimensioner.

Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling. 

Han är dessutom en talare och föredragshållare utav Guds nåde. Vill du få hela organisationen på fötter finns det knappast någon som gör det bättre än Christer Olsson, Öckerö, Sverige.

Utöver föreläsningar arbetar Christer som coach och inspiratör för ledare och ledningsgrupper för några av landets största företag. 

I Lära för Livets regi håller Christer öppna föreläsningar och kurser om företagskultur och personligt ledarskap. 

Se vår intervju med Christer Olsson, där han berättar om vår öppna föreläsning Arbetsglädje! Må och prestera bättre - på samma gång!


Se Christer "in-action";


Bakgrund:

Ingenjör, ekonom, beteendevetare. Författare till "Vart är du på väg - och vill du dit?" som sålts i över 50 000 ex samt "Du läcker vad du tänker". 

Föreläser om:

Arbetsglädje, Kommunikation, Ledarskap, Motivation

Titel:

Talare, Konsult, Författare


Christer Olsson
Ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30 för att boka Christer Olsson eller skicka en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan: