Talare

För att boka talare ring oss på:

031-733 33 30 eller 08-796 60 30

Här hittar du din talare

Listan nedan är ett urval av våra talare. Vi har tillgång till många fler. Kontakta oss om du inte hittar namnet på talaren du söker i listan.

Kategori

Vilket ämne?

Namnsök

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Prisläge

Angela Ahola

Angela Ahola är doktor i psykologi och är specialiserad på psykologin bakom det första intrycket, stereotyper, juridiska bedömningar och ickeverbal kommunikation. 

"Det första intrycket är det bestående" är ju bara en gammal klyscha... Eller? Sanningen är att innan människor köper ditt budskap, din tjänst eller din produkt så behöver man ha "köpt" dig som person. På en bråkdels sekund "läser vi av" våra medmänniskor och skapar oss en uppfattning om personen.

Den ickeverbala kommunikationen är det som kommunicerar starkast, fast vi inte alltid är medvetna om det. Med dagens teknikdrivna kommunikation har vi färre face-to-face interaktioner. Idag är det alltså än mer kritiskt att vi får maximal nytta av dessa möten. Så, hur ska vi signalera rätt i våra möten med andra? Samtidigt - hur ska vi lyckas gå bortom vårt eget första intryck av andra, förbi våra egna förutfattade meningar?

Angela förklarar vad vi kan göra för att reparera ett dåligt intryck, få andra mer välvilligt inställda till oss, visa att vi verkligen lyssnar och hur vi kan gå tillväga för att göra ett gott första intryck redan innan det första mötet. Hon förklarar också varför snabba bedömningar av andra är nödvändiga. Det handlar inte om någon form av manipulation utan om tydlighet – att få budskapet att landa rätt och att korrekt läsa av andra.

Angela föreläser med engagemang och underbyggda fakta som tar med publiken på en tankeväckande och lärorik resa. Hon lockar även till skratt med många igenkännande exempel i vardagen som ger AHA-upplevelser utöver det vanliga. Angelas föredrag har hjälp många organisationer till förbättrat samarbete, mer produktiva kundmöten, ökad effektivitet och ett bättre arbetsklimat.

Angela har agerat sakkunnig i kända brottmål. Hennes forskning har lett till akademiska publikationer och omnämns ofta i press och tv. 

 

"Angela är en kunnig och inspirerande föreläsare. Alla vi som deltog fick med oss många nya verktyg att använda i vårt arbete, serverat med humor och värme. Jag kan varmt rekommendera Angela!"

Jessica Lövstrand Malvezzi, Sales Account Manager, Ticket Biz

Bakgrund:

Doktor i psykologi, forskar i perceptionspsykologi

Föreläser om:

Ickeverbal kommunikation

Titel:

Talare


Ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30 för att boka Angela Ahola eller skicka en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan: