Talare

För att boka talare ring oss på:

031-733 33 30 eller 08-796 60 30

Här hittar du din talare

Listan nedan är ett urval av våra talare. Vi har tillgång till många fler. Kontakta oss om du inte hittar namnet på talaren du söker i listan.

Kategori

Vilket ämne?

Namnsök

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Prisläge

Jörgen Oom

Jörgen Oom är en av Sveriges mest efterfrågade talare, utnämnd till Årets Talare 2010. En fantastisk föreläsare med en utomordentlig förmåga att nå sin publik. Australien är det 40:e landet han talat i … Och sista världsdelen.

Jörgen har mångårig erfarenhet av motivationsfrågor i olika former. Han startade som klinisk psykolog och gick sedan vidare till mental träning inom elitidrotten. 

Jörgens gedigna näringslivserfarenheter gör att han har en rik källa att ösa ur med praktiska tips, tänkvärda bilder och historier som talar direkt till hjärtat och - kanske framför allt - mängder med konkreta framgångsexempel.

- Jag tror på individens ansvar. Det är så lätt att skylla på omständigheter runtomkring. Det engelska uttrycket "If it's to be, it's up to me" passar bra in på det jag vill säga.

Jörgen uppskattas främst för sin humor, sitt smittande engagemang, förmågan att lyfta fram viktiga vardagsdetaljer och sitt sätt att aktivera deltagarna även i mycket stora grupper. 

I Lära för Livets regi håller Jörgen sedan många år mycket välbesökta öppna föreläsningar runt om i landet om det vinnande laget. 

”Oerhört proffsigt genomfört och kryddat med många matnyttiga och praktiska tips om hur man håller vardagsmotivationen hög i ett krävande arbete. En klar fullträff.”

Ulrika Ekman, försäljningschef TV4

Bakgrund:

Leg. psykolog

Föreläser om:

Kommunikation, Ledarskap, Motivation, Teamwork

Titel:

Talare


Jörgen Oom
Ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30 för att boka Jörgen Oom eller skicka en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan: