Talare

För att boka talare ring oss på:

031-733 33 30 eller 08-796 60 30

Här hittar du din talare

Listan nedan är ett urval av våra talare. Vi har tillgång till många fler. Kontakta oss om du inte hittar namnet på talaren du söker i listan.

Kategori

Vilket ämne?

Namnsök

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Prisläge

Boka föreläsare

Att hyra in en extern föreläsare är ett stort beslut och en viktig investering. Lära för Livets kompetens är att alltid att matcha ditt företags behov med rätt talare till rätt tillfälle.

Det finns många anledningar till och värden med att anlita en extern föredragshållare:

• Både personal och ledningsgrupp kan uppfatta information och budskap effektivare om det framförs av en extern föreläsare.

• En effektivare implementering av nya arbetssätt kan uppnås och personalen kan stimuleras till att höja graden av både arbetsglädje och effektivitet.

• En extern konsult kan se med nya ögon på processer som fastnat i låsta strukturer.

Lära för Livet har 20 års erfarenhet av talarförmedling. Vi jobbar för att matchningen mellan era behov och det vi levererar ska bli ultimat och överträffa ditt företags förväntningar.

Vi kan erbjuda er föreläsaremoderatorer, konsulter och underhållare till föredrag, workshops, seminarium, utbildningsdagar och fördjupningskurser. Vi har många kända föreläsare, men även andra mycket duktiga experter.  

 

Hittar du inte den talare du söker? Alla talare ligger inte uppe på hemsidan. Ring 031-733 33 30 eller 08-796 60 30, så hjälper vid dig.

 

”Oerhört proffsigt genomfört och kryddat med många matnyttiga och praktiska tips om hur man håller vardagsmotivationen hög i ett krävande arbete. En klar fullträff.”
- Ulrika Ekman, försäljningschef TV4, efter en föreläsning med Jörgen Oom